SÄLJ DIN HUSBIL/HUSVAGN

Många kunder som kontaktat oss önskar hjälp med att sälja sin husbil eller husvagn.
Kanske har man försökt att sälja sitt fordon på egen hand och insett att det tar mycket längre tid och kostar en hel del pengar, eller så kanske man saknar tillräckligt med kunskap om sitt fritidsfordon för att få den såld.
 
Det är ett tidsödande och tufft arbete att sälja ett fritidsfordon. Kunderna har alltid olika behov och det är många faktorer som spelar in. Det skall mycket till för att både säljaren och köparen ska bli helt nöjda.
 
Därför kan du som skall sälja ditt fordon nu kontakta oss så tar vi hand om hela jobbet åt dig. Ditt fordon görs fint, fotograferas och annonseras därefter ut på Blocket, Byt bil och på vår hemsida. Vi tar sedan hand om visning, förhandling och försäljning. Dessutom har vi ett stort nätverk av kunder som är intresserade av att byta in sitt tidigare fordon och köpa något nyare.
 
Det betyder att vi har stora chanser att sälja ditt fordon till rätt pris inom rimlig tid.
 
Kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

 

 

NÄR NI HAR BESTÄMT ER FÖR ATT DET ÄR TID ATT SÄLJA ER HUSVAGN ELLER HUSBIL. Gör din intresseanmälan

FÖRMEDLINGSUPPDRAGET,

Vi tar hand om all marknadsföring, visning, inbyte, finansiering, kontraktsskrivning, garantianspråk och mycket mer. Vi besiktigar ert fordon(bodel och bildel) av auktoriserade verkstäder, efter detta går vi tillsammans igenom detta protokoll för att slutligen komma överens om ett riktigt marknadspris.

 

FORDONDEKLARATION,

På varje fordon vi har till försäljning, finns en väl utförd fordonsdeklaration, denna fordons deklarationen ligger till grund för hela affären. Detta underlättar för kunderna när de väljer sitt nya fordon.

 

MARKNADSFÖRING,

Ert fordon kommer att finnas med på vår hemsida och även på Blocket och Bytbil. Vi kommer att presentera erat fordon med en utförlig beskrivning som underlättar för blivande köparen om modell, utrustning och skick på fordonet. Vi kommer också att nå ut till intressenter i hela landet genom våra media. 

 

FINANSIERING,

Tillsammans med våra banker gör vi upp om bästa möjliga förutsättningar till intressenterna på ert fordon. Vi ser också till att vi har en relevant marknadsränta till köparen.

 

ADMINISTRATION OCH REKLAMATIONER,

Vi tar hand om all administration under hela processen samt eventuella reklamationer. Efter att affären är avslutad, är ni helt befriade från ert tidigare fordon. 

 

GARANTIER,

Vi kommer att kunna lämna upp till 12 månaders garanti på förmedlingsfordonen. Detta gör en trygg affär för kunderna och att Ert fordon blir ytterligare lättsålt.

 

INTRESSEANMÄLAN,

Ni kan kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller på info@novacamp.se

BENNY EKLUND
0702-92 07 03

Gör din intresseanmälan!

Husbil HusvagnDesign by NN - Copyright 2018 © Novacamp